VORES NEW-YORKER HJEM I TOBAKSFABRIKKEN

ENDNU EN MANDAG

Så blev det mandag, og endnu en feriedag her i august måned.

Michael er startet på arbejde, så jeg tuller for det meste bare rundt og får styr på nogle ting inden studiestart. Jeg tror ikke rigtig jeg har vænnet mig til tanken om, at jeg snart starter på noget nyt, men jeg nyder alligevel at slappe af indtil der er fart på igen.

Nu hvor vejret jo imellemtiden har ændret lidt karakter, har jeg langt om længe kunne tage en jakke på, når jeg går ud af døren. Jeg har ikke noget imod, at der går lidt efterår i den, men jeg kunne alligevel godt lide, at der var lidt varmt i Danmark.

Michael og jeg tager nok et smut i biografen i aften, da det er længe siden vi har været lidt ude sammen. Det skal man altså huske, når hverdagen også banker på døren og autopiloten er sat igang.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NEW-YORKER HJEM I TOBAKSFABRIKKEN