SPAR 25% HOS GINA TRICOT

DEN DANSKE SOMMER

Hey loves,

Jeg håber I nyder sommeren (og drikker en masse vand, samt bruger urimelige mængder solcreme)

Som vejret er lige nu, kunne jeg næsten ikke have ønsket mig en bedre sommer, her i 2018. Vi valgte at holde vores sommerferie hjemme i Danmark, og spare pengene på ferie-fronten, hvor det så er gået til vores nye lejlighed. Men jeg klager heller ikke, når Danmark viser sig fra denne overraskende gode side.

Jeg nyder i skrivende stund, min sommeraften i Sønderjylland, hvor Michael og jeg er på camping på en lille ø, ved navn Årø. Det er faktisk en super hyggelig ø, og jeg havde slet ikke regnet med, at her ville være så mange mennesker. Men det kommer der lidt mere op omkring senere hen, da jeg er ved at lave en lille billede-samling derfra.

Jeg har flere gange måtte nive mig selv i armen, når jeg stadig efter flere uger, undervurderer solen. Jeg har min taske fyldt med after-sun, solcreme, læbepomade og hvad ved jeg… Alt der på magisk vis kan sørge for, at jeg ikke brænder op.

Jeg er faktisk helt overvældet over varmen – men også lidt skræmt… nu hører vi radio på farten, og i foregårs var der omkring 88 skovbrande i Sverige, hvor man nu må hive de lokale ind og hjælpe med at slukke brandene. Da vi lå og slikkede sol på stranden igår, kunne vi på den anden side af havet se, at der på Fyn var en stor røgsky. Da vi kom tilbage på campingpladsen, hørte vi, at der var gået ild i en mejetærsker, hvor brand-området svarede til 14 fodboldbaner. Det er ret vildt.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25% HOS GINA TRICOT