VI SKAL HUSKE, AT TÆNKE PÅ OS SELV

NYHED! JEG GENOPRETTER MINE SESSIONS…


Jeg begyndte at blogge som 16-årig, og som 17-årig blev min hobby en indtægtskilde, senere fik jeg kontrakt hos Bloggers Delight. Jeg holdte mit første foredrag, da jeg var 17 år, i en fyldt biografsal på en efterskole. Jeg blev gæsteunderviser som 18-årig, og sociale medie konsulent som 19-årig . Jeg har altid været rigtig glad for, at kunne lære fra mig og inspirere andre. Jeg elsker, at leve i et kreativt miljø og blive udfordret.

Jeg kan endelig løfte sløret for, at jeg efter en længere pause, igen starter op med mine sessions. Denne gang er det både for influencers og virksomheder.

Jeg startede tilbage i 2017 med at hjælpe nyopstartede, såvel som erfarne bloggere med optimering af deres platforme, og her deler jeg ud af de guldkorn, som jeg efterhånden har erfaret mig, efter tre år som blogger/influencer. Kort tid efter, kom der virksomheder ind over, og her kan jeg eksempelvis hjælpe med, at brande deres fysiske butik online og omvendt, og give gode råd til, hvordan man udnytter de sociale medier som Instagram, bedst muligt i sin markedsføring.

Hold øje med bloggen her, eller min Instagram, når jeg åbner op for booking.

OBS. Jeg tager forbehold for ændringer i kalenderen, men kontakter den enkelte hvis det er tilfældet. Og jeg står desuden til rådighed mht: workshops, foredrag og gæsteundervisning. Det er heller ikke et krav, at man har en blog, eller egen virksomhed. Selvom, at du har haft session med mig før, kan du stadig booke.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SKAL HUSKE, AT TÆNKE PÅ OS SELV