STATUS PÅ DEN NYE LEJLIGHED

TIL MIDDAG HOS SUSHIMANIA XO

Reklame for SushiMania XO

img_7452img_7267

Michael og jeg, har været forbi SushiMania XO, her i Aalborg. Vi er begge to kæmpe fan, af Sushi, og stemningen inde i deres restaurant på Strandvejen var som, at komme til Asien for en stund. Personalet var iklædt en sort kimono, og havde sat håret fint op. Der blev også spillet noget udenlandsk loungemusik, så der er ikke sparet på detaljerne.

Vi valgte begge to deres XO-menu, og startede ud med en forret der bestod af: 1 stk rispapirsrulle med pankopaneret kylling, frisk koriander, forårsløg, agurk og syltet rødløg, samt 2 stk bao med tigerreje i tempura, rød radise, avocado og wasabicreme. Det lyder meget luksuriøst og det var det bestemt også.

img_7298

Hovedretten bestod af en masse forskellige stykker sushi. Det var ikke noget jeg havde smagt før, men jeg er super fan af rejer, og dem var der nok af. Man skulle umiddelbart ikke tro, at lille mig kunne spise så meget, men jeg var selv overrasket.

img_7456img_7309

Jeg var næsten prop mæt, efter forret og sushi, men der er altid plads til dessert, og her fik vi en lækker cheesecake, brownie samt japansk trøffelkage. Mums! Desserten hos SushiMania XO er helt sikkert det bedste jeg nogensinde har smagt, det var virkelig overdrevet lækkert. Hvis man har en sød tand, vil jeg klart anbefale at tage et smut forbi og smage deres udvalg af desserter.

Drinken I ser på billedet, var faktisk lavet på Candyfloss. Jeg nåede desværre ikke, at få et billede da de lavede den, men det så virkelig fancy ud.

I kan finde deres menukort: her, som både kan nydes i restauranten, eller som takeaway.

Det var i bund og grund en ekstraordinær gourmetoplevelse hos SushiMania XO. Jeg skal helt sikkert et smut forbi, næste gang der er DJ og Cocktail night, og smage deres Japanske GT og sweet potato fries m.koriander tempura og kimchimayo. Det er desuden et udemærket sted, at starte en bytur, tage på date, eller hvis man skal fejre noget, at gøre det i restaurantens luksuriøse rammer, på Strandvejen. Jeg spottede et rum, hvor man sagtens kan sidde en gruppe, uden at blive forstyrret af andre gæster. Det så også meget hyggeligt ud.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ DEN NYE LEJLIGHED