OUTFIT

LUNCH

img_6038

Jeg mødtes med min veninde Josefine til lidt frokost i fredags, hvorefter vi tog ind og kiggede lidt, i en ny luksus secondhand butik, der er kommet på Vesterbro. I kan finde deres instagram her, hvis I er til lidt luksus på budget.

Hvis ikke I har været inde og spise på Sørensen’s Restaurant & Musikbar i Aalborg, så kan jeg varmt anbefale det. Vi fik en Cæsarsalat og noget saft, det var super lækkert. Den ligger hvor den gamle Casa Blanca, og en Fiskerestaurant lagde før, ved Stranden. Det nye område er blevet så hyggeligt.

Jeg håber I nyder pinsen. Det er ikke helt dårligt, at have fri på en mandag!

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT