WEDNESDAY UPDATE

AT VÆRE I ET FORHOLD MED EN MILITÆRMAND

be6ac3b7-fd59-4fa8-a6c6-56813ad3f962

Og nu til snakken om, at være i et forhold med en militær mand. Det har været på trapperne længe, fordi jeg ikke helt var sikker på, hvad jeg egentlig ville skrive. Jeg er meget åben omkring mig og Michaels forhold, også fordi jeg ved, at der er flere derude som har det lidt som os. Eller mig.

Michael har et krævende arbejde i forsvaret, i hvert fald i mine øjne. Tidligt op og sent i seng, øvelser, kurser og nattevagter. Jeg synes for det meste, at det lyder fedt og udfordrende, men også ekstremt udmattende. Som I nok også kan høre, har jeg ikke en klap forstand på hans arbejde, fordi jeg ikke har en fod indenfor i den verden.

Jeg er et tryghedmenneske med stort T, så hver gang Michael skal på øvelse, og er væk i en uge eller mere, så bliver jeg altid en smule trist. Tanken om, at der er længere tid mellem vi kan snakke sammen, og jeg ikke kan putte mig ind til ham, kramme ham og bare have ham hos mig, efterlader mig med en øv-følelse. Men jeg ved, at han altid kommer hjem igen. Det er bare noget jeg må tage med mig, fordi det er det hans arbejde kræver. Det føles ligesom to lysår. Eller sådan noget.

Modsætninger mødes

Michael og jeg, er to vidt forskellige steder i vores liv rent karrieremæssigt, og de veje vi går er langt fra hinanden. Det kan godt lyde som en udfordring, men det er skam også spændende, at følge med i en, hvis verden man ikke selv ville have valgt. Michael har jo et fast arbejde, og jeg er på skolebænken. Når man bor sammen, skal man også få den slags til at fungere… Engang havde man hvert sit liv, med hver sine interesser og drømme. Det er vigtigt ikke at give op på det der er ens “eget”, men få det flettet ind samlivet. Nogengange går der bare ekstremt meget hverdag i den, og så glemmer man lidt tid og sted. Men det sker bare, at man falder ind i en slags rutine. De fleste drømme bliver dog fælles drømme, nu hvor man går efter en fremtid sammen.

Jeg siger selv, at jeg har slæbt en masse dårlig karma med mig ind i vores forhold, eftersom, at vi har haft en del modgang også. Det bunder ud i, at han mødte mig i en tid hvor der skete en hulens masse for mig, på det personlige plan. Derfor gør det mig også en tand mere træt af -og irriteret over, at hans arbejde er så uforudsigeligt, og at han skal være så meget på og væk, især hvis jeg har brug for ham, eller stresser over noget i en periode.

Skal Michael udsendes?

Michael er blevet spurgt, om han kunne tænke sig at blive udsendt. Jeg tror, at det er en drengedrøm for mange der har karriere indenfor forsvaret, at prøve det. Men, som det ser ud lige nu, så skal Michael ikke udsendes. Jeg kan slet ikke undvære ham i så lang tid, og så ved jeg ærligt talt ikke hvordan jeg ville have det med, at en så tæt på mig, skulle udsendes.

Jeg må dog indrømme, at den tryghed Michael har bragt mig, lykke, kærlighed, omsorg og ikke mindst glæde, også skræmmer mig. Kan jeg nogensinde gengælde den kæmpe gave? I mellemtiden er jeg bare taknemmelig.

Læs også: “At flytte sammen med sin kæreste efter én måned”

Sheila

2 kommentarer

 • Sikke nogle fine tanker. Min kæreste er i livgarden lige nu, og det synes jeg eddermame også er hårdt. Så jeg kan virkelig godt følge dig… God karma og weekend til dig 🙂
  -Katrine
  http://Www.minuit.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Fedt, at du kan relatere til det! Rigtig god weekend til dig også 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDNESDAY UPDATE