(SUN)DAY VIBES

billede-21-04-2018-kl-16-20billede-21-04-2018-kl-16-30billede-21-04-2018-kl-16-31billede-21-04-2018-kl-16-28billede-21-04-2018-kl-16-25billede-21-04-2018-kl-16-33

Indeholder reklame

Godeftermiddag til Jer,

Jeg håber, at I har haft en super skøn weekend og nydt vejret ligeså meget som jeg.

Inden længe står sommerferien jo for døren, og jeg har allerede lagt hovedet i blød og tænkt lidt over sommerens planer. Jeg vil gerne være så lidt hjemme som muligt, fordi jeg bare gerne vil ud og opleve noget mere, nu hvor man endelig har lidt fri.

Jeg ser rigtig meget frem til, at blive student, hvor jeg kan slappe af, inden jeg muligvis skal på skolebænken igen, om et par måneder. Jeg har ingen planer om, at skulle ud og rejse i år, men en weekendtur eller noget skader vel ikke. Jeg ville gerne rejse, men grunden er simpel: der sker snart noget spændende, som jeg også deler med jer her på bloggen.

Jeg faldt dog over Strandhotellet i Blokhus, som bare så, så hyggeligt ud. Her kunne man sagtens bruge en weekend eller mere, på at nyde den danske sommer. Man er jo nordjyde, så hvorfor ikke bruge sommeren her. Ellers tror jeg bare, at jeg vil tage min bedre havdel under armen, og komme lidt og ud, og bare nyde det vi nu kan.

Har I tænkt over, hvad I skal lave når I får ferie?

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SATURDAY MOOD