MADAM BLUE

Dette indlæg indeholder reklame-links

billede-16-04-2018-kl-19-26 billede-16-04-2018-kl-19-29 billede-16-04-2018-kl-19-30

Jeg håber, at I har haft en god mandag. Jeg havde en super fin dag i skolen, og da jeg endelig fik fri klokken fire, gik jeg en tur ned i byen med Michael. Vejret var ret lummert, men det ser også ud til, at der skulle blive nogle gode plusgrader i den her uge.

Vi går tit ind og kigger på de ting vi har stående på ønskelisten, for at se om de muligvis (til vores store forventning) er blevet sat ned. Denne gang faldt vi over en radio. Vi har ikke nogen radio som sådan, men har kigget på en dab radio. De er lidt retro, og vi vil gerne have en med træ… de har en rigtig god størrelse, så man også kan tage dem med i tasken.

Har I noget specielt stående på ønskelisten, som I tripper efter, at få fingrene i? Jeg har forelsket mig i Fiora-vaserne fra Kähler, hvis I kender dem. De er SÅ fine og elegante – de passer så godt ind i indretningen herhjemme.

Desuden deler jeg en stor nyhed på bloggen snart, så stay tuned!

Sheila

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAME OVER