TUESDAY MORNING

PASSION ER DEN INGREDIENS JEG ÆDER RÅT

img_7542

– Til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Lidt for ofte, til natmad.

Men jeg får den ofte galt i halsen… Jeg vender det hvide ud af øjnene, og får en stor klump i halsen, når jeg først begynder at tvivle på mig selv. Jeg ved det følger med, når man konstant arbejder på højtryk, og gerne vil gøre det hele til et tolv tal. Jeg er knap så tålmodig af person, men jeg ved nu alligevel godt, at gode ting tager tid. Især når det kommer til, at få succes. Jeg kender en del personer der kan sætte en tyk streg under dette.

Jeg beundrer dog dem der starter fra bunden af, og bygger noget stort op. Hvis det kunne lade sig gøre, at knipse med fingrene for en kaffe, eller bare rykke et trin op af karrierestigen uden at blinke, så vil jeg hellere følge med i ens liv, hvis forsøg på at nå sine mål, har fejlet en million gange, men givet pote i sidste ende. Foræret succes, er at springe over hvor gærdet er lavest – og hvordan tackler man så et nederlag?

Vi bekymrer os om tid. Kender I det? Vi står op hver mandag og venter på det bliver fredag. Vi tæller den sidste time, så vi hurtigt kan komme hjem fra arbejde. Jeg er vokset op med de populære citater:

“Du kan sove når du bliver gammel”
“Penge hænger ikke på træerne”
“Du får ikke noget serveret på et sølvfad”

Sætninger jeg aldrig har taget bogstaveligt, før i dag. Nu er jeg mere tilbøjelig til at få dårlig samvittighed, hvis jeg bruger en weekend på sofaen, eller har været ramt af sygdom i en periode, for så har jeg de dage mindre, at være produktiv i.

Jeg synes, at det er enormt vigtigt, at gøre det man brænder for og har allermest lyst til, mens man har muligheden for det. I og med, at vi har så mange valg og muligheder at skulle forholde os til i dag, kan det til tider være helt overvældende og svært at vælge. Men vi har dem, så det er med at gribe dem.

Vi skal også passe på, at vi ikke fortryder for meget: Ville du have gået efter en anden karriere? Ville du have været mere ærlig? Ville du have haft mere fri? Jeg har høje ambitioner med mit liv, og kan ikke få ro i kroppen over alt det jeg gerne vil nå på den halve tid.

Spørgsmålet jeg engang stillede mig selv: Er det penge, stolthed eller vores ego der forhindrer os i, at følge vores drømme? Eller er det simpelthen vores frygt for, at andre ikke vil synes om det? eller frygten for selv at turde, tage skridtet?”

Tro nu lidt på dig selv, for søren da! Det er altid en fornøjelse, at netværke med nye mennesker og give hinanden lidt sparring på de områder man interesserer sig for. Jeg elsker at komme hjem med stof til eftertanke, en ny ide, eller bare et smil på læben og et skulderklap.

Derfor… Er du en ildsjæl ligesom mig, der brænder for et eller andet super spændende, så vil jeg med stor interesse lytte til dine drømme, mål og tanker. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, så vi kan snuppe en kop kaffe eller noget andet.

Til slut. En af mine yndlings citater:

“A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking, because her trust is not on the branch but on it’s own wings. Always believe in yourself!”

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY MORNING