OREO CHEESECAKE

SHADES OF BLUE

img_8811 img_8814 img_8816 img_8817 img_8831

Bluse: h&m / Bukser & solbriller : BYIC /Sko: ZARA /Smykker: Gade&Juul

Hey sweeties,

Lige en kort outfit-update før jeg knokler videre på min to-do liste. Hvad synes I om denne blå bluse? Jeg fandt den i h&m, og måtte bare have den hjem i klædeskabet. Jeg har virkelig haft den vildeste uge, hvis jeg selv skulle sige det. På en god måde selvfølgelig… Jeg har nået rigtig meget, og ses med en masse veninder. Nu er jeg gået på påskeferie, og mine terminsprøver er overstået. Imorgen fylder jeg tyve år, som tiden dog går.

Jeg håber I har haft en god onsdag.

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OREO CHEESECAKE