SATURDAY DETAILS

MY WEDNESDAY

img_7507 img_7542 img_7541

Hey guys,

I dag har været en meget lang og kaotisk dag. Jeg stod op klokken 06 sharp, fordi jeg skulle ud og hente min kærestes telefon. Han har tabt den på sin nuværende øvelse, men den blev heldigvis fundet lidt ude på landet af en rigtig flink mand, som var så sød at kontakte mig med det samme, så vi kunne få den tilbage.

Klokken 08:45 ish, kommer jeg tilbage til min skole, hvor jeg går ud fra vi skal have timer. Det viser sig, at vores lærer er syg, så jeg får lavet det vi nu engang har for af lektier, og slapper lidt af. Man har jo været tideligt oppe! Desuden tog jeg den næsten på røven uden for stationen, fordi jeg ville hjælpe en anden dame med at komme op, fordi hun gled. Det endte så med, at vi hang i hinandens arme og kæmpede med at komme op. Man skulle nok have set det, vi grinte i hvert fald!

Klokken 10:20, mødes jeg med min veninde Caroline, til en lækker juice på We Feat, hvor vi får sludret mere end vi får lavet lektier. Herefter smutter Caroline, og jeg sætter mig til at kigge på min AT-opgave, indtil jeg skal til møde kl 14, på Aalborg City kontoret.

Da mødet er slut 15.30, daffer jeg hjem. “Daffer”, eller glider, fordi der simpelthen er så pisse glat. Det er altså lige en advarsel fra mig til jer!! der bliver simpelthen ikke saltet nok, så husk ordentlige sko medmindre I vil brække jeres arme og ben, og pas på Jeres dyrebare hoveder, for nogle steder hænger der altså monster store istapper. You’re welcome.

16:00: Jeg henter pakker og læser lidt avis med ansigtsmaske. Ja, jeg læser avis, I hørte rigtigt. Vi får faktisk noget meget interessant læsestof smidt i postkasserne her i Aalborg, og der er noget over det med at sidde med de der sider og bladre… Over en kop et eller andet.

Og så bliver klokken 18, og jeg overvejer hvad jeg skal have at spise. Dette indlæg skulle lige på banen før jeg kunne tage mig sammen til at kigge i køleskabet. Og når jo, så skal jeg have læst op til terminsprøve i dansk imorgen. Wish me luck.

Jeg håber I har haft en god dag.

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY DETAILS