SATURDAY DETAILS

BLOGGEN FYLDER TRE ÅR

21cbdca2-ec0e-4051-9bcf-33c4a7414fb61df48c6f-7238-42d4-9619-b45cf7ee1a61

 Pludselig lyder tre år som frygtelig lang tid, men tre hurtige år, blev det til. Og der er dælme sket meget – på godt og ondt. Bloggen rundede de 3 år, d. 22 februar, så det er ved at være et stykke tid siden nu. Jeg vil ærligt talt ikke til at remse alt muligt op der er sket i tidens løb, det er bare vigtigt for mig at sige tak.

Jeg synes bloggen har udviklet sig meget på de tre år, og det har selvfølgelig heller ikke været foruden mine kære læsere! Tak fordi I tager Jer tid til at følge med. Det er en ære, og det betyder mere end I aner.

Tak fordi I har taget så godt imod nyt som gammelt, og at I kommer med inputs til bloggen.

I’m thankful, grateful and blessed!!

Af hjertet, tak!

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY DETAILS