ON THE MOVE

JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP

2d45e40c-3a7f-4d6d-8cb4-3c1ea6d64204

Jeg tjekker lige ind på denne grå onsdag, for at fortælle Jer om mit super spændende liv, her i uge 9.

Jeg vågnede tre gange i nat med ondt i halsen, en urimelig tørst og en tung hovedpine. Jeg er stadig lidt små-sløj og trænger virkelig snart til at komme lidt ud igen. Jeg klager ikke over, at ligge under en varm dyne med sibirisk kulde udenfor. Det ville bare være lidt federe hvis det var foruden smerter.

Jeg tænker rigtig meget på, hvad jeg vil når jeg er færdig med gymnasie. Om jeg vil videre med det samme, eller ud og tjene lidt penge og få lidt skole-frihed. Tanken om flere år på skolebænken er ikke særlig tiltrækkende, efter et særdeles hårdt år… Men at blive helt færdig efter et par år er ikke helt dårligt. Men det er en sindssygt svær beslutning.

Jeg kunne godt tænke mig at høre Jer derude, om hvad I gjorde efter gymnasiet. Fortsatte I på skolebænken, eller tog I et sabbatår? Hvad lavede I, hvorfor, og har I været glade for det? Tell me!!

Love,

Sheila

2 kommentarer

 • Jeg tog et sabbatår, selvom jeg længe var overbevist om, at jeg skulle direkte videre. At tage et sabbatår var en af mine bedste beslutninger længe! Gør det! Det er så trist, at vi i vores unge alder skal have så fandens travlt. Det er sgu vigtigt at finde tiden til at finde sig selv, og det er, hvad mit sabbatår har givet mig. Min veninde tog direkte videre på sygeplejerskeuddannelsen og hun har fortrudt, at hun ikke ventede et år. Desuden tror jeg på, at lysten til at studere er større, hvis man har været væk fra skolebænken lidt 😉
  Jeg glæder mig til at følge med i, hvad du end beslutter dig for at gøre ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Jeg synes også selv, at jeg pt. springer frem og tilbage mellem at være fast besluttet og ej. Det er netop det, at jeg kan få lidt ro på, uden al’ den stress og bare nyde mit år. Men det er svært, og jeg tror først jeg rigtigt finder ud af det når jeg nærmer mig “fristen.” Tusind tak for din respons!! 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON THE MOVE