MÅ MAN PRALE MED SIT PARFORHOLD?

HAPPY VALENTINE’S DAY ♥

6ed56640-8130-4255-ad27-c3d8973b81d11a18a4f4-ead8-419b-aeaf-12fd446c1841
Produkter modtaget som gave

Glædelig valentinsdag! Bedre sent, end aldrig ikk’

For mig, er valentinsdag meget mere end bare smukke roser, chokolade og romantik. Det er en tradition i kærlighedens tegn. Ikke kun for lykkelige par, men også for familie og venner. En dag, hvor man fejre hinanden, og dem man elsker. Ikke fordi man ikke gør det hver dag, men man kan alligevel ikke lade være at gøre lidt ekstra, bare for hyggens skyld…

Jeg fejrede valentinsdag med en af mine gode veninder, og så igen med min bedre halvdel, da han kom hjem fra øvelse. Vi havde pyntet op med en masse fine sager fra Coolstuff.dk. Hvor lækkert er det ikke lige med candyfloss i sit eget hjem, og chokolade-fontæne. Mums!

Hvordan fejrede I valentinsdag?

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅ MAN PRALE MED SIT PARFORHOLD?