EN STÆRK PIGE SIGER: STUDENTERHUEN KAN VENTE

“NEJ. STUDENTERHUEN KAN IKKE VENTE”

9c92ab89-63a8-4301-872d-563dbc35002c e450f910-b939-4065-8f4f-41fee768fa0d

Underskriften var sat, og jeg var officielt meldt ud. Da jeg kom hjem var jeg ikke lettet som jeg havde forventet, jeg havde ondt i maven. Jeg har altid fået af vide, at jeg skal følge min mavefornemmelse. Nu gjorde det bare ondt.

Det var hårdere at sige farvel til min klasse, end jeg havde regnet med. Jeg skulle ud og spise med en veninde om aftenen, og mens vi sad og snakkede, kørte denne ene tanke bare på repeat; at nu var jeg altså stoppet.

Om aftenen havde jeg ikke fået det bedre, og lidt i elleve bibbede der en besked ind på min telefon… Jeg skulle komme op på skolen fredag morgen. Efter en kort snak med min vejleder, besluttede jeg mig for, at fortryde udmeldelsen. Jeg meldte mig i bund og grund ud i første omgang, fordi jeg var bange for, at skolen ville gøre det før eller siden, grundet mit “uskyldige” fravær, og fordi jeg ville tænke på mig selv.

Jeg havde ét mål, da jeg startede, og det var at få den hue. Det kan jeg ikke give op på, med 55 undervisningsdage tilbage, og lade min sygdom slå mig ud. Nu er jeg startet igen. Jeg tænker dog stadig på mig selv og mit helbred, som kommer i første række. Jeg holder stadig fast i min holdning om, at der skulle være nogle særregler for elever med funktionsnedsættelser/sygdomme, når det kommer til fravær.

Det skal være sjovt, at gå i skole, og det skal være sjovt at lære. Det skal ikke være en belastning.

Da jeg trådte ind til første time, sagde min lærer: “Godt du kom. Jeg blev helt bekymret, da du ikke stod på listen i morges.” Sikke en dejlig kommentar, at møde op til.

Jeg tror heller ikke, at skolen synes det var helt fair, at skulle sige farvel til en elev, der følte sig en smule presset til at skulle sætte sin uddannelse på pause, grundet sygdom. Studenterhuen skulle ikke vente.

Applaus til de skoler, der går op i eleverne. Og kæmper for -og med dem.

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STÆRK PIGE SIGER: STUDENTERHUEN KAN VENTE