MÅ MAN PRALE MED SIT PARFORHOLD?

EN STÆRK PIGE SIGER: STUDENTERHUEN KAN VENTE

img_4839

Nogen gange siger kroppen bare fra. Det er et typisk tegn på, at nu har du altså fået nok.

For knap to måneder siden, fik jeg konstateret stress. Det bunder ud i blandt andet, at skulle fokusere på både skole og min sygdom.

Som I læste i mit tidligere indlæg, skal jeg starte på Århus Universitetshospital her i februar og med mine læge -og sygehusbesøg, løber det op i en del fravær.

Med min funktionsnedsættelse som multiallergiker, kan jeg ikke leve op til de skrappe regler med fravær som min skole har. Også selvom, at jeg aflevere alle mine afleveringer. Udover at skulle passe min skole, og mit helbred, skal jeg forholde mig til advarsler, samtaler og dokumentere mine lægebesøg som følger med til det stressniveau jeg befinder mig i. Det kan godt blive en belastning i længden.

Jeg siger ikke, at der ikke er blevet taget hensyn til mig, for det er der virkelig. Men man kan ikke forskelsbehandle.

Jeg sidder her, knap to måneder før vi bliver student, og må krybe til korset og erkende, at jeg skal tænke på mig selv. Det skulle jeg have gjort for lang tid siden. Jeg har kæmpet, og haft et tungt læs på mine små skuldre i lang tid. Længere end hvad der har været rimeligt.

Det er med blandede følelser, at jeg skriver dette, men jeg ved inderst inde, at det er det bedste. Jeg stopper derfor på min skole. En dag får jeg chancen igen, bare uden så mange udfordringer. Huen løber jo ingen steder.

Jeg kan ikke have styr på min skole og mit helbred samtidig. Her kommer mit helbred i første række. Og det er sgu så fandens vigtigt, at andre studerende ved, at det er okay at sige fra. Det viser bare hvor sej du i virkeligheden er, ligemeget hvad du kæmper med.

Jeg vil gerne kunne nyde sommeren, og undgå at blive indlagt på mine ferier. Ikke frygte hvad jeg spiser og drikker. Få den hjælp jeg har brug for.

Love,

Sheila 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅ MAN PRALE MED SIT PARFORHOLD?