THURSDAY VIBES

SAN VALENTINO IN LA CANTINA

img_4751
Et kæmpe smil, en stor buket roser og god mad og selskab, var min fredag aften. Da min kæreste ikke er hjemme på valentinsdag, syntes han, at jeg skulle overraskes, og det må man sige, at jeg i den grad blev.

Med fire retters menu på SanGiovanni “La Cantina”, i hjertet af Aalborg.

Vi blev taget godt imod, af selveste Hr. SanGiovanni ham selv, som så ledte os hen til vores bord, i et meget fint og unikt rum. Det hele lå i kælderen af restauranten, som stråler af Italien og en romantisk atmosfære.

img_4729img_4745

Hele stemningen var så varm, og det var som at være i en anden verden. Rummet vi sad i, kaldet “Museum” var fyldt op med antikviteter, sjældne -og sjove fund fra Italien. Der var en historie bag hver enkelt lille ting, og hvis der er noget jeg elsker, så er det historie. Nogle af tingene var flere tusinde år gamle.

img_4756facetune_03-02-2018-22-25-45Vi startede ud med nogle appetizers og et glas musserende vin, Franciacorta Cuvée Prestige, som smagte formidabelt, og skummede helt på tungen. De første appetizers bestod blandt andet, af de nedenstående fire… Mums!

facetune_03-02-2018-22-28-31
facetune_03-02-2018-22-27-29facetune_03-02-2018-22-27-55facetune_03-02-2018-22-26-58facetune_03-02-2018-22-28-15

facetune_03-02-2018-22-30-53
Vores tjener Daniel, kom med den næste servering “Il primo”, som var denne lækre risotto. Den var super cremet, sprød og smagfuld. Der var taget hensyn til mine allergier, så jeg spiste med velbehag.

facetune_03-02-2018-22-31-13
Hovedretten bestod af mørt og krydderet kød, med en god sauce og græskar topping. Den korrekte formulering kan jeg dog ikke remse op, men det smagte jo godt, og det er det vigtigste. Vi havde hjemmebagt brød til næsten alle retterne.

facetune_03-02-2018-22-31-33
Desserten “Il dolce” var ovenstående delikate hindbær is, med lakrids -og jordbær sovs. Alle retterne lå rigtig godt i maven – men som man siger, så er der altid plads til dessert.

facetune_03-02-2018-22-29-28facetune_03-02-2018-22-30-05facetune_03-02-2018-22-30-22
Vi var så heldige, at få en rundtur i deres egen vinkælder, som indeholder mere end 450 forskellige slags vine, og har dermed et af Danmarks største udvalg af italienske vine. SanGiovanni har mange sjældne og unikke vine, som kun fås i op til 3-6 flasker pr år. Så hvis man er vin-entutiast, kan jeg klart anbefale en tur forbi. De smager himmelsk. Den lille flaske I ser ovenfor, er ca. 102 år gammel.

img_4746

Da aftenen var ved at runde af, kom SanGiovanni forbi vores bord og signerede en fantastisk og 10 års gammel kogebog. Restauranten har 30 års jubilæum i år, så det er jo også noget at være stolt af – især med den service og god mad.

Tak for en fantastisk aften, til SanGiovanni og min bedre halvdel Michael.

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THURSDAY VIBES