THIS WEEK...

THURSDAY VIBES

38bc0c48-df7e-4f67-a4ba-51cfdc0608d5 3eea68df-f801-41be-afa2-da39960345fa

 Jeg har i dag været på Starbucks for første gang nogensinde, til en kaffe og en sludder for en sladder, med min veninde Sofie Martine, og hendes lille søn Magnus, som sov så tungt i barnevognen. Vi fik taget nogle billeder og gået en lille tur. Og selvom, at baristaen formåede at stave mit navn forkert, trods jeg tæskede hende gennem bogstaverne, blev det alligevel en god dag, ovenpå en knap så god dag.

Jeg glæder mig helt vildt meget til imorgen, hvor jeg skal på date med min kæreste. Han vil ikke fortælle hvad vi skal, selvom jeg ihærdigt prøver at få det ud af ham… Nysgerrigheden æder mig op (jeg er så dårlig til overraskelser).

Skal I lave noget spændende i weekenden?

God lille-fredag ♥

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEK...