VINYL FOR THE WIN

SOV PÅ DET

pillows-820149_960_720

… Før du fortæller dig selv, at dit liv sucks fordi du ikke kan købe de sko dér, til en-ikke-eksisterende-SU og “jeg-spiser-ikke-ude-det-næste-halve-år.”

Før du bilder dig selv ind at det ikke er din lejlighed der er for lille, men møblerne for store. Før du smadre computerskærmen op i vildskab, for at skrive en shitstorm til dine læsere om dagens strabadser og de dér sko, så sov lige lidt på det.

Husk, at der er nogen der har det værre end dig. Nogen der ikke får chiagrød til morgenmad, ligger i en varm seng, ikke har smagt cheese dippers i folkeren og skal gå urimeligt langt for rent vand.

Jeg lagde mig vandret igår aftes, pakket så meget ind i dynen, at den ikke kunne pakkes mere. Klar til at sove og lægge dagen bag mig. Lige indtil, at min hjerne ville det stik modsatte. Søvnløshedens magt. Fanden tage dig -og Netto, som har døgnåbent.

Jeg har lært en ting af søvnløse aftener: Hjernen er din fjende. Netflix og notes(bøger) er ikke.

Da jeg trådte ind i Januar, tom for inspiration, ideer og manglende kreativitet, ender slutningen af måneden ud med det stik modsatte. Jeg er blevet ramt af en god ånd.

Jeg har super mange esser i ærmet, og kan ikke sidde stille. Det plejer at være et godt tegn.

GOD WEEKEND!

Love,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINYL FOR THE WIN