FEM FEDE FERIER - UNDER 2.000

VINYL FOR THE WIN

img_3767 img_3766 img_3771 img_3763

Hey sweeties,

Jeg ville lige tjekke ind og vise Jer den her super seje jakke, jeg netop har fået hjem i gaderoben. Hvor fin er den ikke lige?!

Nå, men foruden nye indkøb må jeg ærlig indrømme, at der ikke er sket noget voldsomt spændende den her uge. Jeg har travlt med skole og bekæmpe min øjenbetændelse. Jeg nyder faktisk bare at tulle lidt rundt og tage tingene efter mit hoved. Jeg ser super meget frem til weekenden, der sker der lidt mere.

Love,

Sheila

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FEM FEDE FERIER - UNDER 2.000