BOLDEN ER KASTET VIDERE TIL ÅRHUS UNIVERSITETSHOSPITAL

LIVET HAR MANGE SIDER

img_4040

Og mange onde sider. Tynd te, morgensure lægesekretærer, at glemme posen når man handler i Netto. Øjenbetændelse og feber.

Vi har for lidt af Paris, Pita kebab en søndag morgen, forståelse og perspektiv, og så de der Lossepladsen Bolcher.

Vi har for mange drømme der bliver knust og for lidt sympati.

Vi burde interessere os mere for opvasken, chiagrød, den orange præsident, vores veninder og hvordan Marilyn Monroe virkelig døde.

Men intet slår fravær i skolen og selvynk. Og det, at føle sig dårlig og uduelig til noget.

Imorges klokken 08:00 sharp, skyllede der en flod af Aloe vera koncentrat ned gennem min hals aka. dårlig samvittighed. En øv smag af nu-får-jeg-fravær, manglende motivation og en løftet pegefinger af den lærer man afskyer allermest.

Jeg drukner lidt i mit tankemylder. Hvad skal jeg finde på når jeg er færdig, hvorfor er der ikke plads til mit tøj i mit skab, hvorfor virker de her piller ikke som de skal, hvorfor skal jeg have feber lige nu, og hvorfor skal jeg overhovedet fejle noget. Hvordan bliver jeg det dér “heldig” eller bare får en følelse af det.

Men jeg er jo heldig? Det glemmer jeg nogengange, fordi de negative ting overlapper de positive. Værdsæt de små ting, som sushi 200 meter nede af gaden. Når din kæreste kysser dig på panden og minder dig om den tiltrækkende opvask der venter. Når der er kommet et nyt afsnit af din yndlings serie på Netflix. Camilla Cabello’s nye album og hvem end der opfandt tacos. Og den der lærer som tror på dig.

Husk du overlever, og at der er en ny dag imorgen. Selvom livet giver dig mavepuster mere end hvad der er rimeligt, så skal du bare op på hesten igen. Du skal bare overbevise dig selv om, at du gør det så godt du kan. Og ja, det er okay at tage en slice pizza mere. For selvynken’s skyld.

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLDEN ER KASTET VIDERE TIL ÅRHUS UNIVERSITETSHOSPITAL