GOOD SHOES TAKE YOU GOOD PLACES

TUESDAY UPDATE

img_1551 img_1546
Reklame

Hey sweeties,

Jeg har ikke været så aktiv på de sociale medier og bloggen vitterligt meget her i december. Det tætteste jeg kommer på en undskyldning, er nok grundet SRP. Jeg aflevere heldigvis nu på torsdag, så er det et overstået kapitel.

Jeg glæder mig helt vanvittigt meget, til at komme på ferie lige om lidt og bare koble helt af. Vi har købt og leveret alle julegaver til deres ‘ejere’ og selv åbnet vores, da vi jo ikke er hjemme juleaften.

Jeg har fået en lille julegave til mig selv… for man skal jo også selv forkæles engang imellem, ikke? I har nok spottet den på billederne ovenfor, men det er den fine Chanel lip gloss fra Emma.dk. Vi er jo i en kold periode lige nu, og derfor er det vigtigt at holde ens læber fugtige. Selvom jeg tager ned i varmen, kommer den stadig med i tasken. Den passer til alt, og kan gøre et simpelt outfit en anelse mere feminint, med lidt lyserøde læber.

Jeg er simpelthen så overrasket over deres enestående service, og er super glad for de produkter jeg har modtaget gennem siden. Desuden forhandler de min yndlings mascara, bare lige 100 kr billigere. Det er ikke så ringe endda!

God dag til Jer,

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD SHOES TAKE YOU GOOD PLACES