I DECEMBER SKAL JEG...

THIS WEEK…

img_0655img_0652-2 img_0654

Hey sweeties,

Jeg håber I har en skøn uge indtil videre. Inden længe, går jeg på SRP “ferie” og faktisk har jeg set frem til, at skulle være hjemme, og slappe lidt af. Jeg kan rigtig godt lide december, men er ikke helt tilfreds med, at der bliver mørkt så tidligt… Hvis man gerne vil have billeder, skal man være hurtigt ude, og det kan være svært når man har sent fri.

Nu vil jeg hoppe i hyggetøjet og få sendt den sidste aflevering, før SRP.

God onsdag til Jer ♥

Love,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DECEMBER SKAL JEG...