COSY 1ST SUNDAY IN ADVENT

I DECEMBER SKAL JEG…

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Holde jul i udlandet… For første gang i hele mit liv. Jeg glæder mig, men kommer nok stadig til at savne sneen en smule!

Skrive SRP… Det er nok noget af det mindre fede ved december måned, når gymnasie-tiden lakker mod enden. Men det bliver nu rart at være hjemme lidt, og få lidt ro til hovedet, og ordne noget af alt det julegave-køb.

Spise en masse julemad… Jeg elsker småkager, juleslik, clementiner og alt der rimer på jul. Ej det passer ikke. Faktisk kan jeg ikke lide flæskesteg, kartofler eller brun sovs. Og det er no shit, beklager

Holde noget jule hygge tam tam… Noget med julemad, pakke leg, clementiner, julemusik. Ja, you name it

Give min kæreste gaver… Faktisk hver søndag i advent, det bliver så sjovt og hyggeligt. Jeg elsker, at overraske ham!

Se Home Alone… Jeg elsker de film, og jeg skal nok også se hundrede af andre gode julefilm.

Ærgre mig over mine allergier… Julen er nemlig en af de højtider, hvor mine allergier irriterer mig mest. Jeg elsker nødder, og jule frokoster, men skal altid være “ekstra” forsigtig med hvad jeg putter i munden.

Hygge… Med varm kakao, hyggesokker, levende lys, guf og grin.

Er der noget I glæder Jer ekstra meget til, her i december?

Love,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COSY 1ST SUNDAY IN ADVENT