HAPPT 1ST OF DECEMBER

OUTFIT AND MY FAVE JEWELRY

 img_0301img_0299

Hey sweeties,

Hermed et par billeder af dagens outfit, hvor jeg viser mine yndlingssmykker fra Gade&Juul frem.

Gade&Juul har et hav af fine smykker, som jeg personligt er rigtig glade for. De tilbyder desuden, at man kan blive konsulent, hvor man får muligheden for at tjene lidt ekstra lommepenge og være en del af nogle super hyggelige arrangementer. Mit kendskab til Gade&Juul, kommer faktisk fra min mor, da hun var vært til et af deres homeparties…

Smykkerne har jeg på hver dag, og jeg er rigtig glad for mit “Time” ur, som er super klassisk med den tynde rem. De er blevet ret eftertragtede på min instagram, og I kan også følge med på Gade&Juul’s instagram: her – desuden kører de lige nu, en julekalender på deres hjemmeside, så hop ind og vær med!

Nogle har spurgt efter min kjole, og den er købt i Hamburg. Jeg husker desværre ikke butikken, men skal råbe op, hvis jeg falder over noget lignende.

img_0291img_0290

Shop mine yndlingssmykker hos Gade&Juul:

“Time” ur: her

No. 1 Armbånd: her

Beautiful armbånd: her

Leaf vedhæng: her

img_0302img_0300

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HAPPT 1ST OF DECEMBER