OH MOTHER NATURE

HAPPT 1ST OF DECEMBER

img_0081

Glædelig første december! 

Dagen vi alle har ventet på. Eller nogen har…

Der er sket rigtig meget i November og de forrige måneder. Generelt har der været fart på, hvilket også er grunden til, at bloggen har stået lidt stille. Jeg kan dog fortælle, at jeg er blevet SoMe Manager, afhængig af Chai latte og en anelse skoletræt.

Jeg har gået og tænkt lidt på, hvad jeg mon skulle lave på bloggen her i december måned, og er faktisk ikke kommet frem til ret meget andet, end flere indlæg og muligvis lidt youtube. Har I nogle forslag alligevel, modtages de med kyshånd. Der kommer ingen julekonkurrencer på bloggen i år, da jeg også skal skrive SRP. Desuden bliver det meste af min december også tilbragt på De Kanariske Øer med min svigerfamilie. Så som I kan høre, er der meget at se til.

Jeg håber I får en god weekend!

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OH MOTHER NATURE