OG SÅDAN ER DET!

THE AUDREY DRESS

snapseed-16

Hey girls,

Jeg tror det er første gang, at jeg i min tid som blogger, har fået en henvendelse om jeg ikke godt ville poste nogle flere billeder med kjolen, som jeg havde på i mit indlæg om flytning for lang lang tid siden, og det kan I tro.

Jeg poster dagligt på min instagram – også billeder, der ikke altid er til at finde på bloggen (blandt andet med denne kjole), så husk at følge med: @sheilavoldby

Find kjolen: HER

snapseed-15

Kjolen er fra Claire Sofié, og er super klassisk og elegant. Den går også perfekt til et bælte, samt flade sko, og et tørklæde. Til hverdag og til fest. Lige en kjole der falder i min smag. I skal snarest få mit bud på et outfit, med et par flade sko til denne. Jeg ved allerede, at jeg kommer til at leve i den.

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅDAN ER DET!