OG SÅDAN ER DET!

MONDAY MOOD

blog

Godmorgen til jer,
Jeg håber, at I har haft en forrygende weekend, og er klar til at give den maks gas, før vi går på efterårsferie! Jeg kom hjem fra Sønderjylland igår, hvor jeg havde en hyggelig og afslappende weekend hos svigerfamilien.

I dag, har jeg har været oppe før fanden nåede at få sko på, eller hvad man nu siger. Jeg har i hvert fald været alt for tidligt oppe, og nej, det er ikke fordi jeg besluttede mig for, at være ekstra frisk denne mandag morgen. Jeg er ramt af tante rød, i en morderisk version. Så i skrivende stund ligger jeg under to dyner, i fosterstilling og prøver at forstå, hvordan noget kan gøre så ondt.

tumblr_m9lf0vzulo1rtiumwo1_500

Den lange tur fra Sønderjylland til Aalborg, bestod af lettere humørsvingninger, en overflod af Redbull’s og en ubeskrivelig trang til chokolade – som jeg i den grad også fik, da jeg kom hjem. Hvilket også resulterede i, at dagens morgenmad bestod af chokolade. Med daim. Sorry, can’t help it

tumblr_ng32al5svw1qzlggno1_500

Min bedre halvdel skal på øvelse i den her uge, derfor får jeg ham først at se når vi går på weekend igen. Jeg må ærligt indrømme, at det er svært at sove alene, når man har fået en kæreste. Som sagt er Michael jo min første kæreste nogensinde, og jeg nyder at bo sammen med ham. Jeg har lovet at gøre rent, og hey, der skal jo også vaskes tøj. Det. Er. Så. Kedeligt. Og så har jeg vidst ikke mere at tilføje til dette emne.

God mandag sweeties.

Love,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅDAN ER DET!