ET KRONISK SMERTEHELVEDE

OG SÅDAN ER DET!

me-2

Det er ikke længe siden, at jeg trådte ud fra min AT-årsprøve, og krøllede mine alt-for-øvede noter sammen. Jeg synes selv det var en vældig god fremlæggelse og jeg er super tilfreds.

Jeg har altid lagt blod, sved og tårer i min skole. Men jeg har også lært, at man ikke skal “overstudere” og tage al’ konstruktivt kritik, som en dødsdom. Det er ikke altid det går som forventet, og det kan man ikke stå for. Jeg har lært at sige: Og sådan er det bare.

Nu vil jeg inden længe, drage op til min kære farfar, og få en kop kaffe og en god snak. Derefter skal jeg mod Sønderjylland, ned til svigerfamilien og holde weekend.

DOG… vil jeg lige slutte af med en kæmpe tak, til de mange søde beskeder jeg fik igår, i forbindelse med mit forrige indlæg (her). Det var fedt, at høre fra nogle af jer der faktisk døjede med former for allergier selv. Men det var ikke min mening, at skræmme dem af jer, der aldrig har oplevet en allergisk reaktion. Anyways… Det varmer mit hjerte, at I følger med. Tusind tak ♥

Love,

Sheila

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ET KRONISK SMERTEHELVEDE