SUNDAY WISH LIST

5 GODE GRUNDE TIL AT TRÆKKE PÅ SMILEBÅNDET

img_8432

Det er tirsdag aften. Der er en smuk aftenhimmel udenfor mit vindue og der er weekend om tre dage. Michael og jeg har meldt os ind i Crossfit North 579, og jeg er super klar til at give den maks gas med regelmæssigt træning igen. Det var en lang grund, til at trække på smilebåndet. Derudover er der lige fem mere:

1. Vi har næsten fået styr på efterårsferien. Destinationen er på plads. Sol og varme, what’s not to like

2. Jeg er så glad for at bo i Aalborg, og med min bedre halvdel. Life is beautiful

3. Jeg skal til frisør imorgen, som jeg har set frem til i flere uger nu!

4. Jeg er glad for den respons, jeg har fået omkring videoerne til Aalborg i Rødt. Tak!!

5. Jeg var til hueopmåling i sidste uge, tænk at tiden går så hurtigt…

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY WISH LIST