STATUS QUO

BEHOV FOR HJÆLP?

paper-2500942_960_720
Sponsoreret

Godeftermiddag kære dig,

Tog du også ovenstående citat til eftertanke? For det gjorde jeg. Det er så skræmmende, men så rigtigt på samme tid. Det er nemlig ikke alle der har råd til uddannelse, men vi er så heldige i Danmark, at få den betalt. Stadig ligger der et enormt samfundspres på unge mennesker, når det kommer til uddannelse, og derfor er det nemmere at komme bagud i skolen, når man skal følge med, på et stigende niveau.

Jeg har altid været typen der prøvede, at slippe let og elegant uden om mine lektier, og det indrømmer jeg gerne. Det er svært at bevare koncentrationen, især hvis det er noget man ikke kan finde ud af. Da jeg gik i folkeskole, var der ikke den hjælp man tit og ofte havde behov for – men i dag, er det kommet langt flere midler, til fordel for lektiehjælp.

Da jeg startede i gymnasiet, blev niveauet højere, og i takt med, at lektierne bliver sværere, kan mor og far også have lidt svært ved at følge med (medmindre man er en af de heldige med en forældre som lærer). Og det er faktisk ikke altid at ens egen lærer, har tid til at hjælpe efter skole.

Det her indlæg kommer til at handle om lektiehjælp, da jeg i dag vil give jer nogle tips og tricks til netop dette…

tablet-1250410_960_720

Studido.com, er en digital lektiehjælps platform for alle elever, lige fra folkeskole, til gymnasie og universitet.

 Vi bruger vanvittigt mange timer på internettet om dagen, og jeg ville 100 gange hellere sidde foran skærmen og løse opgaver, end jeg ville sidde med hovedet ned i en bog… det gjaldt både da jeg var yngre, og i skrivende stund.

Jeg fik først lektiehjælp, da jeg startede i gymnasiet, hvilket jeg synes er enormt sent. Derfor har jeg først nu, fået muligheden for, at kunne hæve mine karakterer i de fag jeg var mindre god til. Jeg er talblind, og har altid haft brug for ekstra hjælp. Det har jeg nu fået, med oprejst pande.

Det der er smart ved Studido.com er, at brugerne kan hjælpe hinanden, og dermed lære noget selv. Man lære at tage ansvar for hinanden – en god kombination af leg og læring. En god øvelse, hvis man vil hjælpe sine mindre søskende med lektierne, eller hvis man er så sej, at man ovenikøbet kan hjælpe nogen der er ældre end en selv.

Du kan gratis oprette en bruger hos Studido.com, helt uden binding – du kan også opgradere til Premium-bruger, hvor du får lidt flere fordele.

Læs mere på: Studido.com 

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS QUO