STATUS PÅ FLYTNING #2

TAK ER ET FATTIGT ORD

img_6959

Jeg stod op i morges og satte en kop varm kakao over. Ingen hovedpine og sukken over dagen i dag. Det er mandag morgen, fem dage til weekend, tænkte jeg. Michael var allerede kørt på arbejde, og jeg gik som en zombie på vej til skole, med Ling’s sang drønende ud i høretelefonerne.

I dag står den på afleveringer, som jeg meget gerne vil have ud af verden, før Aalborg i Rødt skydes i gang. I går var min søster på besøg, hvor vi søndaghyggede og bagte kanelsnegle og boller. Det er altid hyggeligt med lidt søskende-kvalitets tid.

Fredag aften, blev mig og Michael enige om, at gå en lille aftentur. Vi gik ned mod bådhavnen, hvor vi også nød solnedgangen. Det er så hyggeligt, og samtidig kan man også drøfte ugens højdepunkter, og hvis der er noget der nager en – få snakket om det. Lige fra at tage opvasken, til man ikke nåede frokosttilbuddet på sin yndlings pizza.

Da vi nåede hjem og jeg stod i badet sent fredag aften, gik det op for mig hvor heldig jeg egentlig var. Det er ikke særlig lang tid siden, at jeg havde en møg træls periode, hvor hele mit liv vendte 360 grader. Jeg gik fra kernefamilie, til skilsmissebarn. Jeg gik fra kyssesyge til lejlighed, fra single til i et forhold. Jeg gik fra 1g til 2g. Fra teenager til voksen.

Livet er ikke altid en dans på roser. Lige meget hvor godt det hele ser ud til at være, kan man ikke udelukke, at noget dårligt kan ske. Jeg har tatoveringen “This too shall pass” på min højre arm, med troen på, at intet dårligt varer ved.

Det jeg mener, med dette indlæg er, at det muligvis godt kan være dig selv, som er stærk nok til at komme op på hesten igen, fra en træls periode. Men det kan også være menneskerne omkring dig. I mit tilfælde var det især min kæreste, og nogle få tætte venner, der var skyld i, at jeg ikke begravede mig alt det negative, men kom videre. Så i dette tilfælde, er tak et fattigere ord end nogensinde før.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ FLYTNING #2