KALDER ALLE AALBORGENSERE

WEEKEND

7 8 9 10 11

Hey loves,

Hermed gårsdagens outfit, til aftenens event, som I kan læse om i forrige blogpost.

Så blev det fredag, og jeg skal stort set bruge hele min dag med Jonathan, hvor vi skal knokle løs på projektet Aalborg i Rødt. I aften kommer min veninde Emma forbi, til lidt tøsehygge, og så kan det være, at vi skal kridte danseskoene inde i byen. Hvem ved.

Imorgen, skal jeg igen hygge med nogle gode venner til noget Tour de France stemning på Gammel Torv og god mad. Søndag skal jeg fejre min søster som er rundet de 18 lange år. Og måske starter mig og M ud med en god omgang morgentræning.

Rigtig god weekend til jer!

Knus,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KALDER ALLE AALBORGENSERE