THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #12

TING DER HAR GIVET MIG ET SUG I MAVEN:

tumblr_lwxt0pdlvm1r31n5po1_500

Forlystelsesparker
Jeg bliver aldrig ældre på det punkt, og så er jeg hammer vild med rutsjebaner.. og de helt vilde karruseller er lige mig, men det skal helst ikke snurre for meget rundt…

Konfirmation
Dagen alle venter på. Det er sjældent, at man får en hel dag, der kun handler om en selv. Det er med at nyde den, og for sulan – så bruge sine penge fornuftigt.

Min bedste barndomsveninder
Fordi de altid kan få mig til at grine, og husker at spørge ind til hvordan jeg har det. De er altid glade af sig, og jeg ser altid frem til at skulle ses med dem igen. Og ja, så har vi jo godt og vel kendt hinanden i 13 og 15 år.

At flytte i lejlighed
Man kan ikke rigtig planlægge hvornår, men man går nærmest og venter hele livet. Nogle flyver fra reden lang tid før andre, men det sker. Og det er en kæmpe oplevelse, at flytte hjemmefra for første gang.

Mit første samarbejde på bloggen
Det var ikke noget vildt fancy, men det var mit første og dyrebareste. Pludselig gik jeg fra at føle mig lillebitte, til stor og ret sej på bekostning af, at jeg ikke havde haft bloggen i mere end et par måneder.

Knus,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #12