EN HELT ANDEN TIRSDAG END PLANLAGT...

EN AFTEN UD OVER DET SÆDVANLIGE…

12Annonce

I går aftes havde vi æren af, at spise lækker og delikat aftensmad hos Restaurant Mortens Kro i Aalborg.

Morten bød os velkommen med et glas køligt Möet bobler, efterfulgt af flere formidable retter, som I kan se nedenfor. Det er skønt med et pusterum fra det travle hverdagsliv, og arbejde.

Jeg har altid beundret Mortens kro for deres luksuriøse rammer, og ikke mindst deres venlige personale. Atmosfæren er afslappet, og stadig helt unikke omgivelser med roligt stemningsmusik.

345

Vi startede ud med en lille appetitvækker, som I ser på billederne ovenfor, med noget lækkert frisk brød, med hjemmelavet smør.

Jeg havde fornøjelsen af, at kunne invitere Michael med, som stråler ovenfor. Han måtte holde tårerne tilbage på et tidspunkt, simpelthen, fordi han synes det hele var så smukt.

678

Forretten, bestod af: Suppe af pighvar serveret med saltet pighvarfilet, ristede mandler, tørret tomat, aubergine tatar, tørret tomatskind og små urter.

9101112

Anden delikate ret, bestod af: “Risotto” af blomkål serveret med flager af sommerkål, tørret tomat, sprøde jomfruhummer, retro ost fra sønderhaven gårdmejeri – sommertrøffel og skovsyre.

13

Tredje ret, er nok den hidtil bedste tatar jeg har smagt: Tatar af Wygue okse fra Nibe rørt med syrlige kirsebær, sennep og persille- og crème fraiche – konfiteret æggeblomme med citron – vild brøndkarse og østers vinegre.

1415

Hele aftenen, blev vi forkælet med forskellige druer fra de sydlige lande, og jeg kunne – trods mine kræsne behov, på intet tidspunkt sætte en finger på noget af det vi fik serveret. Sikke en smagsoplevelse, ovenpå de pæne anretninger.

Her ses endnu en appetitvækker: Lækker vandmelon, som dyppes i lime.

161718

Hovedretten bestod af det mest møre kød, jeg længe har smagt: Langtids stegt dansk kalv (med en spændende historie bag)- stegt med rosmarin-citron og løvstikke- serveret med morkelsauce, pure af ærter, sommer bønner og hjulkrone.

19

Aftenens første dessert: Hjemmelavet candyfloss, med søde hindbær indeni, tørret hindbær stykker og yoghurt. Det hele smeltede på tungen. Mums!

20

Aftenens sidste dessert, som må siges at bringe dig i den syvende himmel: Lækker hindbærsorbetis, Panna Cotta, og Magnum chokoladelåg som smeltede, da den hvide chokolade sauce blev hældt ud over. 

21

Vi sluttede vores perfekte aften af, med et glas varm kakao, med lidt søde desserter til. Vi satte os udenfor i den fine gårdhave og nød dette, samt omgivelserne og den lune sommeraften.

Et stort tak skal lyde til Mortens Kro. Og hans velmødte personale.

Se deres menukort lige: HER

Vidste du, at du kunne bestille Take Away, bestående af smørrebrød? Se mere: HER

Følg Mortens Kro på: Facebook og Instagram

Knus,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELT ANDEN TIRSDAG END PLANLAGT...