KALEJDOSKOP SHOPPING

25% RABAT PÅ PLAKATER FRA DESENIO

af674010-a273-47e0-96ec-ebed2eae5715ecdeeeec-6175-4661-be5b-c792aa5633b5

Hey sweeties,

Så er vi nogenlunde halvvejs med vores indretning, og nu kan jeg for alvor skyde kategorien “MY INTERIOR” i gang. Nu er det ikke bare outfit inspiration, nu skal vi over i endnu en kreativ kategori. Jeg er vild med skandinavisk design, og generelt alt der indgår i boligindretning.

Jeg har, som I kan se i dette indlæg, forelsket mig i et par plakater. Hvert billede passer til det enkelte rum, som jeg har placeret det i. Jeg vil faktisk hellere have en masse fine billeder stående/hængende, end en masse pynteting. Jeg vil også hellere have de står, end hænger, da jeg har en tendens til at flytte om, og prøve nye ting. Et billede kan fortælle så meget. Især om den enkeltes stil i hjemmet. Næste køb, er billeder meget større end dem I ser ovenfor – men jeg starter småt ud.

De to plakater jeg har stående i køkkenet, klikkede jeg hjem uden tøven. Jeg var overbevist om, at de ville pynte perfekt i det nye køkken, og det gør de i den grad. Wine guide & beef cuts… så går man ikke galt i byen.

68b272da-2b1c-4f74-87ba-0a09085a6190

Som I kan se ovenfor, har jeg en botanisk plakat og en lille smuk plakat til at shine lidt ekstra foran. Jeg er vilde med det stilrene look i plakaterne, mens de samtidig er en smule minimalistiske. Alt i alt, så passer hele sortimentet hos Desenio ind i ens hjem, på den ene eller den anden måde… Se selv nedenfor. Et råt tema? Jeg er fan!

img_4600

OG, I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt ekstra goder til boligen…

Derfor får I nu 25% rabat på plakater (ikke håndplukkede/ramme), hos Desenio ved brug af koden: “SHEILA25” mellem d. 18-20 juli.

At jeg går op i mode som en livsstil, vil jeg også gerne vise gennem min boligindretning. Derfor vil jeg gerne have noget moderigtigt til at hænge på mine vægge. Plakater med citater, sko og tasker, eller berømtheder indenfor modeverdenen. Nu har jeg i hvert fald lidt mere til ønskelisten.

Hvilke er jeres favoritter?

//Sponsoreret

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KALEJDOSKOP SHOPPING