NEW IN:

TRYLLERI FOR HUDEN

Processed with VSCO with m5 preset

Hey girls and boys,

I dag er vi rykket i “MY BEAUTY” kategorien. Det er vi ofte her for tiden, og i dag vil jeg gerne vil fortælle lidt om den her dermaroller jeg har testet fra WeightWorld.dk. Den har floreret en del på Sociale Medier her på det sidste, en del Youtubers har testet den, og jeg har selv været en af de mange, der har klikket mig ind og læst om hvad dælen det her var, for en lille fiks ting. Ser den ikke fancy ud?

Lad os lige sige, at jeg er en smule sart hvad det angår nåle… det skulle man ellers ikke tro, grundet mine månedlige besøg på sygehuset, men man må jo bare bide det i sig. Lide for skønheden, som man siger.

Man kan sige, at jeg har modtaget en dermaroller af høj kvalitet, da jeg i dag kan bruge den, helt uden at tænke det mindste over, at det er nåle der køres rundt på huden. Denne opfindelse, er en god behandling mod ar og strækmærker – ikke noget jeg døjer vitterligt med, men jeg har nu stadig fået en fin og blød hud af at bruge den regelmæssigt. Faktisk vil jeg sige renere hud, da den jo nærmest renser huden og får den til at fremstå pænere, og giver dermed en følelse af, at du har “fornyet” noget ved dig selv.

Min personlige mening er, at den er ideel til ældre aldersgrupper – medmindre, at man selvfølgelig har noget ar, strækmærker, appelsinhud der sagtens kunne gøres noget ved. Du får dog blødere hud, no matter what. Ellers er det noget, jeg godt kunne finde på, at investere i til min mor, fordi jeg er ret sikker på, at det ville virke i hendes tilfælde, og at resultaterne hos hende, selvfølgelig ville ende ud i at være lidt anderledes end mine, alt efter i hvilken sammenhæng vi har brug for den.

Har I prøvet, eller hørt om disse dermaroller?

Knus, 

Sheila

//Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: