EVERY PIECE COMES WITH A STORTY

HVIDERE TÆNDER MED COCONUT SPALSH

snapseed

Hej med jer,

Jeg har i en 14-dages periode, testet det her Coconut Splash, som er et tandblegningsprodukt for at få hvidere tænder og jeg er gået hen og blevet rigtig glad for det her produkt.  Jeg har faktisk ikke været tiltrukket af den her trend med at blege tænder, da jeg har haft ret skeptiske tanker omkring produkterne og hvorvidt det virker eller ej – men jeg har valgt at prøve “lykken.”

snapseed

Udover, at det bleger dine tænder, reducerer det risikoen for tandkødsbetændelse og fjerner plak, grundet den store mængde af kokosolie det indeholder. Desuden er det 100% fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Selvfølgelig, skal man lige være opmærksom på, at resultaterne kan variere fra person til person, når man tester dette. Så hæng mig ikke op på noget! Jeg kan kun tale ud fra egen oplevelse.

Produktet indtages nøjagtigt ligesom, når du bruger almindelig mundskyl, super nemt. MEN… Jeg er personligt ikke særlig god til, at holde det i munden i særlig lang tid – dog er det kun 5-10 min, så det er med at holde koncentrationen, og lås dig inde på badeværelset, så du undgår at nogen prøver at få dig til at grine. Jeg har gjort det til en vane at gøre noget praktisk imens, som at tage opvasken, så ligger mit fokus på det.

Der findes mange naturlige midler til tandblegning, jeg har før set og læst om andre, men det er første gang jeg selv er gået i krig med at teste mit eget fra ShytoBuy.dk og det har været ret spændende, fordi man får en tendens til at kigge i spejlet, når man støder på et for liige at se hvordan og hvorledes. Og det er hver gang.

Man skal huske at tage før og efter billeder, så man kan følge med i den her udvikling og når alle 14 poser er brugt, kan man sætte sig ned og kigge på resultatet.

Har I prøvet/hørt om det her produkt, eller testet andre tandblegningsmidler?

Knus,

Sheila

//Sponsoreret og testet

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERY PIECE COMES WITH A STORTY