THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #9

EVERY PIECE COMES WITH A STORTY

3

Jeg modtager ofte beskeder, om hvor jeg har fået det ene og det andet tøj eller sko fra, når I ser mine billeder rundt omkring på SoMe. Sagen er den, at det tøj I oftest interesserer jer for, er det tøj, jeg hverken kan linke eller henvise til på nogen måde, da det tit er et guldfund i en vintage, eller second hand store.

Noget af det sjove, ved at gå i “genbrug”, og finde alle de her forskellige flotte og unikke ting. Er, at man ender med at hive noget med hjem der har en historie bag sig. Konceptet, er jo at det kommer fra en anden. Det er ret sjovt at drømme lidt om, hvem der havde den ting sidst eller først for den sags skyld.

Jeg køber ofte ting i genbrug, for at gøre gammelt til nyt – således at jeg enten syr det om, eller blander ny mode med gammel mode. Jeg elsker at udfordre den kreative side af mig selv.

Kender I nogle gode vintage/secondhand butikker rundt nær Aalborg og omegn?

Knus,

Sheila

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #9