JEG KAN SOVE TRYGT OM NATTEN

ALENETID -OG TANKER I MIN NYE LEJLIGHED

tumblr_onk054iaxh1tiyj7vo1_500

For første gang i lang lang tid, føles det helt underligt at sidde alene hjemme fredag aften, i ro og mag. Trods togene kører lige udenfor vinduet, kan det knap høres. Det eneste der giver nogen former for lyd i stuen, er den citrusvand jeg lige har taget ud af køleskabet. Nu mangler jeg kun fredagsslikken, som det hyggelige traditions menneske jeg nu engang er.

Jeg nyder at sidde her og samtidig have lidt Sheila-tid. Smide de stramme bukser og bh-en. Nikke godkendende til den brændende perfektionisme der udspiller sig i lejligheden. Her sidder jeg. Fordi jeg kunne have været inde i byen, og skåle i daiquiris med mine veninder, og danse til den lyse morgen. Men jeg sidder her. I vores hjem.

Tænk man er gået hen og blevet voksen, at det nu er undertegnede der skal invitere familien på kaffe, venner på mad. At jeg selv skal tage initiativ til at bage til fødselsdagsboller med flag i, sortere tøj i vask og ikke bruge penge på fastfood hver anden dag (overdrivelse fremmer forståelse), og sjov og ballade, bare fordi “man kan.

Men samtidig skal man lige vænne sig til, at der netop ingen støj er – da jeg plejer at have tre søskende som naboer. Jeg havde troet at der var en del mere larm herinde i midtbyen, men lukkede vinduer kan virkelig overraske.

Men jeg kan godt savne duften af rundstykkerne i ovnen en søndag morgen, eller en stemme der råber op af trappen, om man kunne have lyst til at være med til, at se en film. Ting man pludselig føler, man kunne have værdsat noget mere, men tanken giver mig et smil på læben alligevel.

Jeg er faktisk ret vild med det. Jeg hygger mig, og har vænnet mig lidt til den ansvarsfulde jeg-bor-ude-rolle. Jeg nyder faktisk at skrive indkøbslister, diskutere hvis tur det er til at tage opvasken og gå ned med skrald.

Nu vil jeg nyde resten af min aften på sofaen, og så håber jeg at alle dem, som er ude og fulde sig, vil nyde deres aften, danse, more sig, og skåle en ekstra gang for mig. Også jer der bare nyder den hjemme.

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN SOVE TRYGT OM NATTEN