I DAG... FOR TRE ÅR SIDEN

MY CREATIVE CORNER

6babffcc-153a-4ed9-85ff-f2ac790f88e0

Jeg har en drøm…

En lille drøm om, at jeg i fremtiden vil tegne mit eget drømmehus/lejlighed – til den mindste detalje. Med et kontor, et walk in closet og et kreativt rum, hvor jeg kan sy, have stativer og mannequins stående. For ikke at nævne et lækkert badeværelse, køkken, have og hvad nu man ellers ønsker.

Ja, man har vel lov at drømme. Ovenfor ser I mit kreative hjørne i lejligheden. Lyset falder så fint herinde, og selvom jeg synes bordet er en anelse bredt, så kunne det ikke blive mindre med de ting jeg har stående.

Det er super vigtigt for mig, at jeg har et sted i lejligheden hvor jeg kan koble fra (ud over min sofa) – og være kreativ. Et “Sheila-hjørne.” Det må være mit favorit sted i lejligheden.

Hvad er jeres favorit sted?

Knus,

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG... FOR TRE ÅR SIDEN