TUESDAY UPDATE AND OUTFIT

GLÆDELSESTÅRER OG FERIE

04cfcb8a-6b18-404e-aa5c-65f0f7c3efbb

Jeg kan med et lettet hjerte, en kold cola fordi jeg så skræmmende-bleg ud og et allergi ramt øje, prale med, at jeg bestod min afsluttende biologi eksamen i morges.

Jeg var hammer nervøs da jeg skulle ind og trække, og for det ikke skulle være løgn, trækker jeg lige præcis det emne jeg havde allersværest ved. Jeg kom igennem det, og er super stolt af mit 4 tal (så stolt jeg måtte knibe en tårer eller to), og nu skal jeg aldrig mere kæmpe med biologi eller (matematik) igen. Jeg var så heldig ikke at trække matematik, så det er min skriftlige karakter der dominerer.

Ikke mere ekstra-undervisning og “særlige vilkår” for nu er jeg færdig, og jeg er stolt og tilfreds med de karakterer jeg har fået, til trods for min talblindhed.

Tak for jeres støtte og søde kommentarer op til eksamen, det varmer mit lille hjerte.

Nu vil jeg springe i det finere tøj, og fejre, at jeg har ferie og at min søster er blevet student i dag. Jeg har lige et år mere to-go. God onsdag!

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY UPDATE AND OUTFIT