FRIDAY PLANS

LAVISH LEISURE

1 2 3 4

Hey sweeties,

Hermed outfittet som gav mig det største smil på læben igår, lige inden jeg trådte ud af døren for at føre det frem. Jeg er ikke den højeste pige, og derfor kom det helt bag på mig, at jeg kunne have “wide” bukser på, med en super fin og LANG cardigan udenpå. Men som man siger… “Skønhed findes i alle størrelser.

Jeg var ude og skåle i rose med blogger pigerne igår, og når man klokken 18-midt i aftensmadstid, overvejer at tage videre i byen, så er det på tide at tage hjem. Denne sætning fortjente en plads på podiet, for kroppen ville gerne, men hjernen sagde strengt n-e-j.

I dag er der jo super godt vejr. Tyve-nogen-og-fucking-grader. Jeg sidder med et glas juice og to leverpostejsmadder og læser op til biologi. Ville nu hellere bytte sofaen ud med en liggestol, men sådan er det.

Vi har snakket lidt om at skulle ud i aften.. Nu må vi ser om det bliver til noget. Jeg burde jo egentlig blive hjemme… og læse… *griner lumsk*

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY PLANS