LAVISH LEISURE

“KALDER ALLE BOYSER”

nytpic

God eftermiddag d’damer og d’herre,

I ved jo som sagt godt, at jeg er en smule kendt for, at bounce mellem damemode og herremode – så i denne anledning, skal I “get to know” a store. Det drejer sig nemlig om herretøj hos Zonationstore.dk.

Zonationstore, ligger inde med mere end 30+ populære mærker, og har i den grad styr på deres enkle layout. Jeg faldt i staver på deres inspirationsside, som førte mig til alt deres enorme udvalg af interiør, hvor jeg netop nu sidder og surfer mellem deres overdådige Frederik Bagger glas og Nicolas Vahé produkter. Det kribler helt i fingrene bare ved tanken om, hvor fint det ville se ud i vores nye køkken!

Giv deres hjemmeside et kig. Jeg kan friste med, at der netop lige nu er sommer udsalg, og helt op til 50% på udvalgte varer – I kan jo bare vælge det mærke I ønsker at shoppe hos. De har i hvert fald mere end over halvdelen af mine foretrukne, og de forhandler også med pigetøj, så I bliver ikke helt snydt derude.

Fortsat god lørdag og shopping! Og nyd nu vejret, så længe det vare.

//Skrevet i samarbejde med Zonationstore.dk

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAVISH LEISURE