SATURDAY INSPIRATION

“GUD, HVOR ER DU BLEVET VOKSEN”

img_2646
– Tænker jeg tit ved mig selv. Hvad vil du med en ét værelses lejlighed i København, når du kunne få drømme huset til det halve og en have oveni, trods vi snakker ude på lars-tyndskids-her-lugter-af-penge-marker. Og hvorfor er den her slags ligegyldige ting, blevet så fucking voksen-vigtige?

Tanker om hvorvidt jeg orker at skifte sengetøj, er blevet til en vane hver fjortendes dag. Ideen om, at smide resterne af aftensmaden ud, er blevet til et hav af tupperware bøtter i køleskabet – næsten så jeg skal være på vagt, når jeg åbner det. Diskussioner om hvem der tømte shampooen sidst, er blevet til diskussioner om, hvorvidt man tømmer risten på badeværelset bedst muligt.

Jeg har påtaget min mors kommentarer, og minder min kæreste om, at han gerne må skrive, når han er kommet sikkert hjem fra byen, og han skal huske en paraply når han går ud, fordi det lader op til regn. Who am I

Asos sender mig deres seneste nyhedsbrev med lækre sommerstyles. Det samme gør føtex med deres tilbudsavis. Ny bikini eller oksekød på tilbud?

img_2645

Jeg har lige tørt en pøl af mælk op fra gulvet med et viskestykke, for derefter at rende forvirret rundt og ikke vide hvor jeg skulle gøre af det.

Vi havde på et tidspunkt en kamp med vaskemaskinen, og måtte tømme den for vand, for derefter at vade rundt i en sø i kælderen med bare tæer. Det mindede lidt om en scene, der kunne have fundet sted i Krummerne.

Jeg bestiller et glas vin til maden. Det matcher min voksenrolle så godt. Jeg er endnu ikke hende der lister afsted inden desserten, for at passe hus og hjem. Men nogen gange kan jeg godt få de der “kick” hvor jeg pakker al’ det voksne væk, og har lyst til at tømme slik butikken på boulevarden for alt deres sure slik, lakridspulver og candyfloss i bøtter.

Jeg har endnu ikke et par træsko stående på bagtrappen, så jeg liige kan hoppe let og elegant ud og klippe lidt purløg til mellemmaden. Og ingen grå hår, at finde. Endnu. Gudskelov.

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY INSPIRATION