THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #8

GOOD MORNING – JUST NOT FROM PARIS

img_2513

Godmorgen på le blog,

Jeg er lige stået op på denne skønherlige morgen. Nu får jeg det til at lyde som om, at der skal ske noget super spændende. Der må jeg skuffe jer. Denne morgen er ligesom alle andre. Bare solen skinner en smule mere, juicen er dog ikke friskpresset og der følger ikke croissanter med til morgenbordet.

img_2511I dag har jeg en kæmpe lyst til at bage kanelsnegle og trylle en fransk altan frem, med konge udsigt over Arch De Triumph (don’t ask me why). Handle fluffy futter online, og en sød morgenkåbe der passer til det søde undertøjsæt i ser ovenfor. Det matcher en søndag morgen, eller en fridag på en mandag helt perfekt.

Se mere på: winkwink.

Jeg skal helt sikkert bage noget til den søde tand i dag. Og måske kigge lidt på rejser. Det må være dagens højdepunkt. Ja, og så skal jeg forresten ud og spise italiensk og i biffen, og se Pirates of the Caribbean med M.
Skal I lave noget spændende?

Knus,

Sheila

//Indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #8