NÅR LIVET GIVER EN MAVEPUSTER

ET AFLYST KARNEVAL, UDSKUDT PRØVER OG SYGDOM

img_1873

Okay tænkte jeg ved mig selv, da jeg vågnede lørdag morgen kl. 5 for tidligt. Der er noget der ikke spiller. Jeg kunne ikke rigtig komme i tøjet, jeg var ulidelig svimmel og med ét skulle jeg knække mig. Der gik ikke længe, før bordet blev fyldt med dåsemokai og festglade Karnavalister, så jeg måtte springe på en taxa, direkte ud til min mormor, så hun kunne døje lidt med mig.

Det er stille og roligt gået op for mig, at livets vej ikke altid er så nemt som man gerne vil have den skal være. Den minder mere om noget ala de irriterende landeveje med huller i, som man ikke altid kan komme udenom. Nogle huller større end andre.

Det er i dag onsdag, og jeg har været hos mormor siden lørdag, da jeg ikke må være alene. Hun pussenusser om mig, og det samme gør M. Jeg har været så meget ved vagtlægen, at jeg burde få tour pas. Jeg kommer i forvejen foran i køen, når jeg tropper op og ligner en hængt kat.

Det viser sig, at jeg har kyssesyge. Derfor er mine årsprøver udskudt, og jeg har det meget meget skidt for tiden. Jeg har feber der kommer og går, samt voldsomt hævede mandler. Som min læge sagde, så havde jeg et brand højt lever tal. Aldrig har jeg prøvet nogen sygdom så smertefuld. Jeg aner ikke hvad jeg skal spise, og har indtil videre prøvet med yoghurt i små mængder, vand og tranebærsaft, te, koldskål og suppe. Men jeg kan ikke smage noget som helst.

Der er mange tanker der flyver rundt inde i mit lille hoved, og jeg mindes sætningen jeg også læste i en anden bloggers indlægI dag må du stå på mine ben, imorgen må du stå på dine egne – for jeg er jo pludselig blevet voksen, og står med lejlighed og en lidt større familie på den anden side af min egen. Men du skal kunne klare dig selv, for mor og far vil ikke altid være der, trods de kun er et opkald væk.

Vil I krydse fingre med mig, om at noget god karma rammer mig snarest?

Knus,

Sheila

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR LIVET GIVER EN MAVEPUSTER