STUDENTER OUTFITS 2017

STATUS QUO

tumblr_ocax6itqby1sqtu3so1_500
pic: tumblr

Hej kære læsere,

Så er der ikke længe til vi flytter ind i vores lejlighed her i skønne Aalborg. Når vi er kommet ordentligt på plads – eller sådan nogenlunde, så får I en lille sneakpeak. Jeg er så glad for, at i tager så godt imod mine indlæg her for tiden, også de personlige, som man godt kan få en klump i halsen over, inden man udgiver.

Det er lidt svært, at vise jer hvordan status quo er på vores hjem, da vi som sagt ikke er flyttet ind endnu. Men vi er så småt begyndt at købe goder til vores lejlighed, og møblerne kommer nok til sidst, da det er svært at forstille sig indretningen før man står midt i det. Men jeg vil løbende smide nogle boligtips op her på bloggen, i og med jeg får lejlighed, det synes jeg er ret passende.

Vi flytter ind i en total nyrenoveret lejlighed i centrum, med de smukkeste store vinduer. Her har vi investeret i nogle fine gardiner, nogle hvor man ikke forsømmer det fine lysindfald vi har i lejligheden, i hele to rum. Det er svært at vise jer hvordan det ser ud, men det kommer I til at se meget mere til.

Tip til billige rullegardiner her: https://www.dekoria.dk/offer/group/172

Med tiden vil der komme en lille video på bloggen, samt nogle billeder, når vi rigtigt er på plads, men i dag handler om billige løsninger og tips til lejligheden. Nu vil jeg hoppe ind og få lidt mere boliginspiration på tumblr. Nyd denne torsdag, og vejret!

Knus,

Sheila

//Skrevet i samarbejde med Dekoria

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTER OUTFITS 2017