MY SKIN CARE DEAL

NÅR EN DØR LUKKES, ÅBNES DER EN NY

Jeg byder velkommen til et nyt kapitel på bloggen

10b51268-3898-4e38-8dd5-9d8a380ed3b3

Der er ting jeg har gået stille med dørene, med her på bloggen. Ting jeg har lagt søvnløs over, og ikke været sikker på om jeg skulle dele med jer eller ej. Det er bare gået op for mig, at I, i forvejen kender så meget til mig og mit liv, at visse ting ikke kan holdes hemmeligt, da det nok skal komme frem alligevel.

Der er meget få ting, der er ømme for mig at skrive om. Jeg er ikke typen der siger “stik mig et tastatur og jeg skal på nul komma ingen-tid fortælle dig om mit liv i detaljer” – og når man konstant har levet i sit hoved på det sidste, har man brug for en timeout og få lukket nogle huller. En af dem er dette indlæg.

Der sker nemlig nogle gange det, at ens forældre går hvert til sit. Og det er hvad der skete i mit liv, for et par måneder siden. Dagene har været lange, og livet har føltes håbløst. Det er svært, at forlade sit hjem. Men når man ved, at når en dør lukkes, så åbnes der en ny – så kan man ånde lettet lidt op. Nemlig døren til vores nye lejlighed…

img_2158

Som I nok ved, har jeg altid været single. Jeg har faktisk været glad for det, og er flere gange blevet enig med mig selv om, at jeg nok bare ikke var “kæreste typen”. Men… Som I ved, flytter jeg i lejlighed, og det bliver ikke alene. Jeg flytter sammen med min partner in crime – også kendt som min bedre halvdel.

Min plan var jo egentlig, at blive boende hjemme i længere tid end til jeg var 19 – måske bare indtil jeg kunne slippe afsted med det. Men beslutningsprocessen om hvorvidt mig og Michael skulle flytte sammen eller ej, var egentlig meget simpel. Han ledte efter noget og det samme gjorde jeg. Så why not.

Alt i alt, så har de sidste tre måneder været en fuldstændig ekstrem omvæltning for mig, på godt og ondt. Men jeg har heldigvis nogle gode veninder og venner til at værne om mig. Jeg håber stadig, at I kan følge med, ellers regner jeg med I giver lyd fra jer (sagt med et glimt i øjet).

Knus, 

Sheila

4 kommentarer

 • Sheila Voldby

  Tusind tak, skal du have Lene! Det varmer. Jeg glæder mig helt vildt, så det skal nok blive spændende. Tak for de søde ord. Mange kram herfra 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Weeeee😍😍😍
  SÅ meget tillykke med kærligheden❤️
  Det blir da for vildt at flytte hjemmefra, og så ovenikøbet sammen med kæresten – yay🙋🏼
  Er så glad for det går godt for dig, på trods af al det med mor og far – og SÅ sejt du er ærlig og åbner lidt op omkring det! Det må absolut ikke være sjovt at stå midt i, men jeg VED at både dig og dine søstre og skønne mor kommer stærkere ud på den anden side – bare vent og se😘 I skal bare blive ved med og være de søde og dejlige personer i er, så skal det hele nok falde på plads😊💜
  Kram og 👍🏼 til kærligheden – nyd jeres dejlige ferie😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila Voldby

  Hej Nanna,
  Det står der faktisk, hvis man læste teksten ordentligt. Han hedder Michael :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Måske du burde skrive personens navn? Hvor skulle vi dog vide hvem din “partner in crime” er? Åh gud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SKIN CARE DEAL