WISHES FOR MY APARTMENT

YESTERDAYS EVENT AND MEETING

img_1958 27162e70-5a01-40ff-8197-aadcfd33bcb1 img_1969

Hej sweeties,

Jeg startede min onsdag morgen ud, med et inspirerende møde på Mortens Kro, med lækker brunch, interessante mennesker, samt virksomheder – der alt sammen omhandlede Aalborg i Rødt. Men det kommer I til at høre meget mere om! Ikke bare her på bloggen, men også ude i byen… Så stay tuned.

Hermed et lidt fint og en smule street outfit, jeg havde på til aftenens modeshow-event i går, ude i Shoppen. Jeg var som altid med Josefine i den ene arm, og et glas vino i det andet. Efter eventen, tog vi ind til byen for at få en drink i det lune vejr, men endte ud med god aftensmad på Cafe Stygge.

Spontane ideer, er nogen gange de hyggeligste.
Havde I en god onsdag?

Knus, 

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES FOR MY APARTMENT