WISHES FOR MY APARTMENT

YESTERDAYS EVENT AND MEETING

img_1958 27162e70-5a01-40ff-8197-aadcfd33bcb1 img_1969

Hej sweeties,

Jeg startede min onsdag morgen ud, med et inspirerende møde på Mortens Kro, med lækker brunch, interessante mennesker, samt virksomheder – der alt sammen omhandlede Aalborg i Rødt. Men det kommer I til at høre meget mere om! Ikke bare her på bloggen, men også ude i byen… Så stay tuned.

Hermed et lidt fint og en smule street outfit, jeg havde på til aftenens modeshow-event i går, ude i Shoppen. Jeg var som altid med Josefine i den ene arm, og et glas vino i det andet. Efter eventen, tog vi ind til byen for at få en drink i det lune vejr, men endte ud med god aftensmad på Cafe Stygge.

Spontane ideer, er nogen gange de hyggeligste.
Havde I en god onsdag?

Knus, 

Sheila

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES FOR MY APARTMENT